GAZE NATURALE, EFICIENTA, CONFORT SI ECONOMIE

Racordarea la reteaua de gaze naturale ofera beneficiarilor avantaje reale, deoarece gazele naturale sunt un combustibil mai ieftin comparativ cu alti combustibili, reprezinta o sursa energetica eficienta, sigura, comoda, nu produce reziduuri, fiind un combustibil curat, nepoluant si elimina grija procurarii si transportarii lemnelor sau a obisnuitei butelii.

Gazele naturale reprezinta cea mai buna alegere pentru incalzirea locuintei.

In urma incheierii unui contract individual de furnizare gaze naturale, fiecare consumator va putea sa isi gestioneze in mod eficient consumul, beneficiind de flexibilitate in ceea ce priveste nivelul cantitatii de gaze naturale consumate. Putand sa isi seteze consumul de gaze naturale in functie de nevoi, consumatorul va avea implicit si un control asupra costurilor facturilor.

De asemenea, echipamentele de incalzire care functioneaza pe baza de gaze naturale sunt dintre cele mai diverse si adaptabile fiecarui tip de locuinta.

Alegand o centrala termica avantajele se multiplica, randamentul unei centrale termice montata intr-un apartament de bloc fiind net superior altor sisteme de incalzire unde sursa de producere a energiei se afla la mare distanta de locuinta, pierderile de energie pe traseul de distributie a agentului termic in cazul centralelor termice fiind mult diminuate datorita distantelor mici de la sursa la corpurile radiante (calorifere).

Astfel, consumatorul va avea putere deplina de decizie pentru a hotari care este temperatura optima pentru a-si incalzi locuinta, pentru a beneficia de apa calda si a-si pregati hrana fara a mai avea grija procurarii obisnuitei butelii.

La finalul unei luni, un titular al unui contract individual de furnizare a gazelor naturale va achita doar contravaloarea cantitatii de gaze naturale efectiv consumate pentru incalzirea locuintei, fara a avea de suportat eventuale pierderi tehnologice cauzate de transportul agentului termic.

Toate aceste avantaje sunt confirmate de interesul crescut manifestat de cei care isi doresc o viata mai confortabila, o sursa continua de incalzire a locuintei si posibilitatea de a putea dispune in orice moment de confortul termic al locuintei sale, fiind cunoscut faptul ca solutia cea mai eficienta si sigura de incalzire este alimentarea cu gaze naturale.